Kake Randelin

Retrobuumin kuumin nimi Kake Randelin jaksaa edelleenkin painaa pitkää päivää. Hittejä ja kultalevyjä vuosien varrelta on kertynyt suuri määrä ja kuumana pysynyt keikkakysyntä on pitänyt Mäntyharjun pojan aktiivisesti tien päällä vuodesta toiseen.

Kake osallistui vuonna 1979 Syksyn sävel -kilpailuun kappaleella "En unta saa". Kappale karsiutui kilpailusta, mutta se esitettiin ohjelmassa Syksyn Sävelen Karsitut. Finnlevy-tuottaja Timo Lindström näki ohjelman ja päätti kiinnittää Kaken levy-yhtiön artisteihin. Loppuvuodesta 1979 ilmestyi single, joka sisälsi kappaleet "En unta saa" ja "Kirje kotiin". Singlen kappaleista "Kirje kotiin" nousi hitiksi. Kaken suuria hittejä ovat muuan muassa "Kirje kotiin", "Tarja", "Avaa hakas" ja "Kielletyt tunteet". Hänen neljä ensimmäistä albumiaan myivät kultaa (yli 25 000 kpl), joista Huoleton ja Kop Kop Kop -albumit myivät yli 50 000 kpl, saavuttaen platinamyyntirajan.

Vuonna 1983 Randelin sai kappaleestaan "Avaa Hakas" Emma-patsaan (vuoden iskelmä). 2000-luvulla työ musiikin parissa on jatkunut säännöllisenä, keikkailuna ja eri levytyksinä. Vuonna 2002 julkaistiin "Hitit"-albumi, joka sisältää Kaken 1980-luvun suosituimpia kappaleita, uudelleen levytettynä.