Sari Hellsten

Sari Hellsten viihdyttää tanssijoita ja fanejaan aktiivisesti, niin sosiaalisessa mediassa (facebook.com/SariHellstenFunClub) kuin lavoilla ja radioissa jäämättä paikalleen sammaloitumaan ja jättämättä ketään kuivaksi! Hiki virtaa tanssilattialla Humppakuningattaren tarjoillessa tahteja hitaista valsseista meneviin foxeihin, unohtamatta jalan alle käyviä radiohittejä.

Saria on saatu ihailla myös teatterin lavalla Piukat paikat -pääroolissa v.2012 ja televisiossa, mm. Kesäillan valssi, Tartu mikkiin, Uusi päivä ja Tangomarkkinat (finalisti 2011 ja 2012). Upea tulkitsija ja voimakas esiintyjä on voittanut Ilkka Vainion Päällikkö -karaokekilpailun ja Iskelmäkaraoken Suomenmestaruuden 2008.

Petri Munckin kanssa paljon yhteistötä tehnyt Sari on saanut yhteistyökumppaneikseen lisää musiikin ammattilaisia, mm. Yö-yhtyeen Jari Latomaan ja hittisanoittaja Eija Hinkkalan.

Timanttihionnan musiikkityylilleen tehneen Sari Hellstenin ahkera työ on jälleen tuottanut tulosta ja radioille on lähtenyt tyylikkäästi tuotettu, menevä iskelmä Herätä hehkumaan.

Vuodesta 2008 asti keikkaillutta Saria voi tilata keikoille SucCee -bändin kanssa tai vaikkapa duona!