Gringo

Mikä ihmeen Gringo? Sombrerot, tekoviikset ja akustiset kitarat? No ei sinne päinkään! Gringo on vuonna 2008 perustettu jyväskyläläinen bilebändi, joka sopii saumattomasti kaikkiin tilaisuuksiin! Laaja ohjelmisto mahdollistaa täydelliset nostalgiatripit ja tanssihurmoksen eri aikakausien ja musagenrejen läpi leikaten aina viimeisimpiin listaykkösiin saakka.

Bilebändi Gringon groove menee jokaisen jalan alle, keinuttaa kankeampiakin lanteita ja suorastaan pakottaa tanssimaan kunnes jalat kramppaavat! Yökerholavoilla nähtävästä villistä ja riehaannuttavasta Gringosta kuoriutuu myös salonkikelpoinen orkesteri fiinimpiin tilaisuuksiin, kuten pikkujouluihin tai häihin.

Keikkakalenteriin on kertynyt jo yli 400 erilaista esiintymistilaisuutta, joten puntit eivät tutise eivätkä hampaat kalise. Parkkeeraamme karavaanimme minne tahansa Suomessa, sillä Jyväskylästä on lyhyt matka kaikkialle! Mukanamme kulkee kätevästi laadukas äänentoistolaitteisto sekä valokalusto. Varaa Bilebändi Gringo keikalle nyt, sillä kalenteri täyttyy jatkuvasti!

Emma Balbatsu – laulu
Juha Tenhunen – kitara & laulu
Aaro Laitinen – koskettimet & laulu
Erik Marttinen – basso & laulu
Ilkka Oksanen – rummut & laulu