Popkone

Popkone bändi: koostuu kolmesta pitkänlinjan muusikosta, jotka taipuvat moneksi! Ohjelmisto on hittitykitystä eri vuosikymmeniltä 50-luvusta, aina 2000-luvulle.. Popkone soittaa: Rockia,poppia,reggaeta,bluesia, rockabillya, ja oikeastaan leipoo sellaisen kakun, minkä tapahtuma vaatii. Kieli taipuu Suomesta Lontooksi tuosta vaan, ja osaapa basisti muutaman sanan Ruotsiakin.. Niinpä Popkone onkin jo vuosia kierrellyt pitkin Suomea heiluttamassa ihmisten lanteita, ja aiheuttaen heille useamman päivän kestävän hyvänolon tunteen..

Popkone duo: Käsittää kaksi kivenkovaa konkaria, joilla on soittohistoriaa jo useita kymmeniä vuosia. Satoja, ellei jo tuhansia keikkoja takanaan, joten materiaali ei lopu aivan heti kesken..Volumen kääntö suuntaan tai toiseen ei ole ongelma, koska matkan varrelle on kertynyt jos jonkinnäköistä yritystilaisuutta, pikkujoulua,pubia,clubia,hupia ym,ym… Duo on mm. ollut vuosia Jypin pelien yksi tunnistettavimmista house bändeistä!
Niinkuin vanha kansa sanoo: ”Popkone on maailman suurin duo, joka täyttää kahden neliömetrin tilan kuin Rollarit olympiastadionin!