Tervetuloa viihteen maailmaan
ja tunnelmaan!

Joonas Myllyveräjä

Huippusuosittu imitaattori, joka myös tunnetaan monista Tv-viihdeohjelmista kuten Huuliveikot ja Uuno Turhapuro -elokuvista. Tämä Viihteen monitoimiosaaja hoitaa ammattitaidolla myös suuremmat tapahtumajuonnot mukavasti komiikalla höystettynä.

Joonas Myllyveräjä on aloittanut imitaatiouransa jo kouluiässä. Tuli aikanaan tunnetuksi Pikku-Ville hahmostaan, jossa hän matki pikkupoikaa, joka puhui aikuisten asioista. Joonas aloitti 1977 Klaus Thomassonin ohjelmassa Klaustrofobia, jossa Suomi-verkkariin ja lippahattuun puettu Pikku-Ville tuli tunnetuksi.

Liikuntatieteellisessä opiskellessaan 1978 - 1985 Joonas oli mukana mm. TV 2:n Revanssi-nimisessä urheilun viihdeohjelmassa sekä Iltajumpassa Suomen ensimmäisenä miesjumpparina. Joonas juonti ja toimitti myös 80-luvun alussa TV2:lla pyörinyttä World Wide Sport ohjelmaa. 1985 Joonas juonsi Miss Suomi kisat suorassa lähetyksessä. Urheiluviihteen pariin hän palasi Sekkari nimisen urheilutietovisan myötä.

Imitaatiopohjaisista viihdeohjelmista Joonas tunnetaan Kiitos ja Hyvästi-sarjasta joka pyöri TV1:llä 1991 - 1993. Sketsiohjelmien sarja sai jatkoa Jukka Laaksosen ja Juha Laitilan kanssa tehdystä Huuliveikot-sarjasta. Ohjelman suositut hahmot tilattiin esiintymään myös livenä lukuisia kertoja Suomenlahden laivoille kuin myös yritystilaisuuksiin.

Pyydä ilmainen tarjous tästä artistista!