Tervetuloa viihteen maailmaan
ja tunnelmaan!

Mika Sundqvist

Mika Sundqvist on lähes kaikille suomalaisille tuttu kappaleesta "Moottoripyörä on moottoripyörä".  Vielä merkittävämpi historia hänellä on äänittäjä-tuottajan ominaisuudessa suomalaisen popmusiikin parissa. Hän on äänittänyt mm. Popeda, Eppu Normaali, Yö, Mikko Alatalo

ja Juice Leskinen albumeita.

 

Mika Sundqvist teki yhdessä Mikko Alatalon kanssa Tribute-albumia Juicen musiikista, joka ilmestyi syksyllä -09. Mika on aikanaan äänittänyt kaikkiaan 13 kappaletta Juice albumeita, joista ensimmäinen oli legendaarinen "Viidestoista yö" vuonna -80 ja viimeisimmäksi jäi "Senaattori ja Boheemi", Mikko Alatalon kanssa yhdessä tehty albumi.

 

Juicen kanssa tehdyt 13 albumia on pitkä taival elämää ja nyt Mika muistelee Juicea esiintymällä pubeissa, toreilla, yksityistilaisuuksissa ja ravintoloissa, esittämällä Juicen musiikkia ja tarinoimalla kommelluksista levytysten yhteydessä. Mukana on Juiceen liittyvää rekvisiittaa, joista luettelo julistekuvassa. Mika Sunqvist tarjoilee nostalgisen ja muistorikkaan illan monen suomalaisen makuun.

 

Pyydä ilmainen tarjous tästä artistista!