Tervetuloa viihteen maailmaan
ja tunnelmaan!

Rosette

Rosette – orkesteri

Rosette-orkesteri on ammattiorkesteri, joka on toiminut vuodesta 1994 asti. Rosette on harvoja iskelmätaivaan bändejä, joka on säilyttänyt vakaan ja tunnetun aseman niin tanssikansan kuin tanssinjärjestäjien keskuudessa.

Bändi on yhtyeen keulakuvan Tiina Ruuskan perustama v. 1994, jolloin hän voitti Lavatähtikilpailun. Samana vuonna toiseksi tuli Saija Varjus.

Rosette on säestänyt Tiinan lisäksi mm. Marion Rungia, T.T Purontakaa, Heikki Koskeloa, Isto Hiltusta, Kurrea, Tiina Pitkästä, Katja Kätkää, Kaija Lustilaa, Leif Lindemania ym……

Rosette-orkesterin kokoonpanossa on vuosien varrella vaihtuvuutta ollut erittäin vähän ja nykyisen kokoonpanon jäsenet ovat olleet kaikki viimeiset 7-10 vuotta bändissä!!

Orkesteri on monipuolinen; ohjelmistoa (suomi, ruotsi, englanti) on ehtinyt kertyä monen sadan kappaleen verran perinteisestä tanssimusiikista bilemusiikkiin ja se on ollut valtti, kun orkesterin voi laittaa esiintymään tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Lisäksi soitinvalikoima on hyvin monipuolinen.

Syyskuun 2014 alusta Rosette siirtyy säestämään Charles Plogmania ja tansseissa tullaan taatusti kuulemaan monipuolista tanssimusiikkia.
 

Pyydä ilmainen tarjous tästä artistista!