Tervetuloa viihteen maailmaan
ja tunnelmaan!

Tanja ja Mino

Uudenajan iskelmätähdet Tanja ja Mino tarjoilevat suomalaiselle tanssikansalle musiikkia joka vastustamattomasti johdattaa tanssinystävät parketin syleilyyn. Laadukas, monipuolinen ohjelmisto aina humpasta jiveen takaa ettei keikalta lähdetä paidan selkämys kuivana!

Tämä oikean elämän aviopari esittää tunteella perinteistä tanssi-iskelmämusiikkia, huolellisesti valittuja kappaleita jotka tulkitaan aina duettona. Taustalla heillä jammailee oma musiikin todellisista ammattilaisista koottu tanssiorkesteri. Tarvittaessa pienempiä tilaisuuksia hoidetaan toki myös taustanauhojen avustuksella.

Tanja ja Mino ovatkin saanneet lentävän lähdön uralleen, sillä Isto Hiltunen sävelsi pariskunnalle heidän ensi singlensä "Hieman rakkautta" ja "Soita meille John" vuonna 2008. Ja nyt helmikuussa 2010 nämä sinkut saivat jatkoa kun pitkänlinjan ammattilaiset, sävellyksestä ja sanoituksesta vastannut Pentti Vanhamäki, sovituksesta ja tuotannosta vastannut Vekke Mäki tekivät heille uuden sinkun nimeltään "Kaukaisuuden kellot"

TanjaJaMino toivoo näiden kappaleiden nyt löytävän oman paikkansa tanssikansan sydämistä, ahkeran tanssiravintola keikkailun sekä yksityis- ja yritystilaisuuksien myötä. 

Pyydä ilmainen tarjous tästä artistista!